top of page
  • LinkedIn Social Icon

werkwijze.

kennis - kwaliteit  en net anders
Vanuit een directe aanpak met landelijk bereik

Door de specialistische juridische kennis, het cijfermatig inzicht en ruime werkervaring in het bedrijfsleven en advocatuur kan in elke levensfase van een organisatie worden geadviseerd. Met strategisch inzicht wordt niet alleen naar het aangebrachte onderwerp gekeken, maar wordt dit in een totale context geplaatst.

Een vraag wordt altijd snel opgepakt; indien nodig kan direct worden geschakeld. Tijd en locatie is nooit een probleem; klanten van dubb. bedrijfsjuridisch advies komen onder meer uit Nederland, België en Duitsland. Recent is het uitvoeren van een interim opdracht in Geertruidenberg en Essen (D). De voorbije jaren werden klanten in onder meer Utrecht, Katwijk, Wassenaar, Amsterdam, Waalwijk, Tilburg, Voeren, Eindhoven, Den Bosch, Maastricht, Lanaken, Geleen, Heerlen en Kerkrade geholpen. 

met de blik van een ondernemer

Verder kijken dan de vraag alleen; het doorzien van de belangen van een ondernemer, door de ervaring van zelf ondernemer zijn. Altijd inzetten op het hoogst haalbare resultaat voor de klant. Een klant willen helpen.

 

Visie

Dichtbij de organisatie of de ondernemer staan, zodat duidelijk is wat er speelt en snel kunnen schakelen. 

De ervaringen van het inhouse werken bij bedrijven als consultant en advocaat in combinatie met de ervaringen van curator zorgen dat de ondernemer een legal counsel heeft die snel ingewerkt en ingelezen is om zo goed in te staat te zijn te handelen. 

 

Doel

Om 6 voor 12 aan te schuiven, in plaats van om 5 voor 12. De klant de geruststelling geven dat, in welke levensfase de organisatie zich ook bevindt,  juridisch gezien de zaken op orde zijn. Of worden gebracht. 

Resultaat

De organisatie of ondernemer laten werken conform de vereiste kaders en zo veel gedoe, negatieve energie, zorgen en geld besparen. Juridisch advies als kwaliteit voor de klant; niet als nog meer regels en gedoe.

binnen netwerk van specialisten

Samenwerken met andere specialisten in het uitgebreide netwerk; niet alleen om van hen te leren, maar vooral om de klant verder te kunnen helpen. En zo te adviseren met de juiste fiscaal, digitaal, financieel, marketing of strategisch onderbouwde basis. 

bottom of page