2016 design by CCB

werkwijze.

kennis - kwaliteit  en net anders
Vanuit een directe aanpak met landelijk bereik

Door de specialistische juridische kennis, het cijfermatig inzicht en ruime werkervaring in het bedrijfsleven en advocatuur kan in elke levensfase van een organisatie worden geadviseerd. 

Een vraag wordt altijd snel opgepakt; indien nodig kan direct worden geschakeld. Tijd en locatie is nooit een probleem; klanten van dubb. bedrijfsjuridisch advies komen onder meer uit heel Nederland en België. Meest recent is het uitvoeren van een interim opdracht in Waalwijk. Tegelijkertijd werden klanten in Utrecht, Voeren, Eindhoven, Den Bosch, Maastricht, Lanaken, Geleen en Kerkrade geholpen. 

 

Met strategisch inzicht wordt niet alleen naar het aangebrachte onderwerp gekeken, maar wordt dit in een totale context geplaatst.  

met de blik van een ondernemer

Verder kijken dan de vraag; het doorzien de belangen van een ondernemer, door de ervaring van zelf ondernemer zijn.  En altijd inzetten op het hoogst haalbare resultaat voor de klant.

 

Visie

Het is belangrijk om dichtbij de organisatie of de ondernemer te staan, zodat duidelijk is wat er speelt en snel kan worden geschakeld . De ervaringen van het inhouse werken bij bedrijven als consultant en advocaat in combinatie met de ervaringen van curator zorgen dat de ondernemer een legal counsel heeft die snel ingewerkt en ingelezen is om zo goed in te staat te zijn te handelen. 

 

Doel

Om 6 voor 12 aan te schuiven, in plaats van om 5 voor 12. De klant de geruststelling geven dat, in welke levensfase de organisatie zich ook bevindt,  juridisch gezien de zaken op orde zijn. Of worden gebracht. 

Resultaat

De organisatie of ondernemer laten werken conform de wettelijke kaders en zo veel gedoe, negatieve energie, zorgen en geld besparen. Compliance als vorm van kwaliteit voor de klant; niet als nog meer regels.

binnen netwerk van specialisten

Samenwerken met andere specialisten in het uitgebreide netwerk; niet alleen om van hen te leren, maar vooral om de klant verder te kunnen helpen.

 

En zo te adviseren met de juiste fiscaal, digitaal, financieel, marketing of strategisch onderbouwde basis. Zo wordt onder meer binnen Insolutions samengewerkt met Tax6 Consultants.

in de taal van een ondernemer

De juridische taal naar die van de klant vertalen, zodat de zaken duidelijk zijn. Op basis hiervan tijdig, doelgericht en praktisch adviseren. Passend bij de behoefte van de klant. Het aanbod is betaalbare kwaliteit.

 

Helder en doortastend in plaats van vaag en ingewikkeld. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon