top of page
  • Foto van schrijverErnst-Jan Dubbeldam

Een kerstcadeau!


Het jaar is bijna rond maar ik heb mezelf en hopelijk de lezer ook nog een klein cadeau gedaan; mijn eigen site.

Na een heerlijke sabbatical van vijf maanden, die begon met het aan de wilgen hangen van mijn toga, ben ik klaar voor de volgende fase;

dubb. bedrijfsjuridisch advies

Wat ga ik doen? Nou eigenlijk wat veel mensen van me kennen; me inzetten om ondernemers, ondernemingen en instellingen te helpen de organisatie te verbeteren. De focus ligt op het geven van juridisch advies over de gehele levensfase van een onderneming.

Mijn specialistische kennis van faillissementsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht zal ik zeker blijven delen via het geven van advies, een training, artikelen of in andere rollen.

Zowel op dossier basis als door interim opdrachten. Een juridisch apk, ondernemers helpen bij (juridische) projecten, herstructureren van bedrijven in moeilijkheden, het klaar maken van ondernemingen om te kunnen worden overgedragen.

De lijst met activiteiten kan eindeloos zijn. Door mijn ervaringen als advocaat en curator te combineren met mijn ervaringen als consultant en financieel specialist voor management informatie fungeer ik voor ondernemers en directies als sparring partner. En bescherm ik de belangen van bestuurders in discussies met bijvoorbeeld curatoren.

Aarzel niet om contact met me op te nemen via ernstjan@dubbs.nl of bel me op 043-8526110 voor meer informatie.

In ieder geval een hele lekkere kerst- en nieuwjaarsperiode gewenst en tot volgend jaar!

#juridischadvies

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Je zou het bijna vergeten, maar wees gerust. De Eerste Kamer heeft op 15 mei de Uitvoeringswet AVG (UAVG) als hamerstuk aangenomen. Deze wet geeft uitvoering aan de Algemene Verordening Gegevensbesche

bottom of page