top of page
  • Foto van schrijverErnst-Jan Dubbeldam

Een frisse blik!


Tussen het geweld van de GDPR gedreven verwerkersovereenkomsten en het wegklikken van al die onnodige mails van partijen die bevestigen (niet vragen om) dat zij die mails aan u blijven sturen is aan een vernieuwing van de site gewerkt. Geen grootse aanpassingen. Maar wel een mogelijkheid om zowel de site, de teksten daarop als in breder verband de afgelopen twee jaar af te ronden en naar de volgende fase door te bouwen.

Het raam dus open gezet en goed de omgeving bekeken en een frisse wind naar binnen te laten. Bezien dat de aanpak om ondernemers verder te helpen met het ondernemen een goede is gebleken. Niet vaag, maar helder communiceren is soms wat wennen. Van een jurist wordt blijkbaar toch vaak verwacht dat die zich hult in nevelen, niets belooft, weinig concreet is altijd weer een reden heeft om meer tijd te schrijven.

Door met klanten heldere afspraken te maken over wat wordt gedaan voor welke prijs weet iedereen waar die aan toe is. Juist de afspraken over de verwachtingen over en weer van de inzet blijken waardevol. Maar niet minder dan de uitkomst van de samenwerking.

Uiteraard hoor ik graag van een ieder die dit leest zin of haar mening over de aangepaste site! Aarzel niet om me te mailen daarover. Of uiteraard om nadere info te vragen over de diensten van dubb.! Een lekkere dag!


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Je zou het bijna vergeten, maar wees gerust. De Eerste Kamer heeft op 15 mei de Uitvoeringswet AVG (UAVG) als hamerstuk aangenomen. Deze wet geeft uitvoering aan de Algemene Verordening Gegevensbesche

bottom of page